27 januari 2022

Voetballend op vakantie

2 min read

Hou jij van voetbal? Ben je toe aan een reisje naar het buitenland? Dan zal jij vast enthousiast worden als wij je meer vertellen over de mogelijkheden van voetbalreizen.

Wat zijn voetbalreizen?

Een vakantie combineren met jouw favoriete sport, klinkt dat al als muziek in je oren? Je reist naar een land waar de zon schijnt. Het perfecte weer om bij te komen nadat je mee hebt gedaan aan de trainingen. De accommodatie en vlucht wordt voor jou geregeld, jij focust je op voetballen en ontspannen! Zo kun je je prestaties verbeteren terwijl je op vakantie bent. Naast trainingen kun je natuurlijk ook oefenwedstrijden spelen, zo blijf jij in topvorm. Speel bijvoorbeeld tegen het lokale voetbalteam. Een voetbalreis is een geweldige ervaring voor jou en je team, verzamel iedereen bij elkaar en vertrek naar een zonnig land!

Waar naartoe?

Het klinkt allemaal heel leuk, maar waar gaan we dan naar toe? Er zijn ontzettend veel zonnige landen, wat is nou een goede plek om te voetballen en ontspannen? Kies bijvoorbeeld voor Spanje, Italië of Portugal. Of misschien ben je toch liever dichter bij huis? Dan kun je ook in Nederland of Duitsland terecht, hier mist alleen wel wat zon. Bij ons staat Málaga, Spanje hoog op de lijst. Het is een geweldige bestemming, in de stad heb je alles om je heen wat je nodig hebt. Maar naast het centrum heb je ook nog talloze stranden waar je kunt genieten van het heerlijke Spaanse klimaat. 

De voordelen

Waarom zou jij op voetbalreis moeten gaan? Het is niet alleen belangrijk om jezelf fit te houden, maar ook om te ontspannen. Volgens onderzoek blijkt dat mensen minimaal 3 uur per dag voor zichzelf moeten nemen om te ontspannen. Een vakantie van minimaal één keer per jaar is ook echt nodig. Vooral als je zo’n actieve voetballer bent als jij! De trainingskampen zijn ingericht op jouw wensen en behoeften, wat jij nodig hebt is aanwezig. Oefen bijvoorbeeld op je snelheid of ga gericht schieten. Misschien heb je altijd al wat meer tijd willen besteden aan het oefenen van keepen. Het kan allemaal bij voetbalreizen. Niet om te vergeten: het is een perfecte teambuilding activiteit!

Conclusie

Een voetbalreis is een geweldige ervaring, het is niet alleen een goede oefening voor je skills maar ook een goede manier om je team te leren kennen. Nadat jullie hebben getraind is er voldoende tijd over om gezellig te gaan borrelen, de stad te verkennen of aan het strand te liggen. Als je op vakantie zou gaan en deze gehele tijd niet zou trainen werkt het misschien in je nadeel zodra je weer in Nederland bent. Dat gaat je niet gebeuren tijdens een voetbalreis, jij blijft gewoon helemaal in shape!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.