22 oktober 2021

Tussendoor op vakantie

2 min read
vakantiepark herfstvakantie

Tot het eind van het jaar werken is best een heel eind, wat is er nu fijner dan nog even tussendoor erop uit te trekken. Een vakantiepark herfstvakantie moet wel voorzien zijn van voldoende mogelijkheden om te overnachten, bij de Leistert hoef je daar geen zorgen om te hebben. Je hebt verschillende mogelijkheden om te overnachten, van je eigen caravan tot een zeer luxe bungalow om te overnachten. Maar een mooie safaritent of een lodge is ook mogelijk, kies waar jij je comfortabel en prettig bij voelt. 

Heerlijk genieten met de kinderen

Met de kinderen lekker erop uit wie droomt er nu niet van, maar als ouders wil je op zijn tijd ook even bijkomen. Bij vakantiepark herfstvakantie is er voor de kinderen enorm veel te doen, van de speeltuinen binnen en buiten tot het animatieteam met Pluck en Pien die alles tot in de puntjes regelen. Zijn de kinderen uitgespeeld dan neem je met het hele gezin een frisse duik in het zwembad, van de stroomversnelling en aan de zwembadbar drink je gezellig een drankje.

Rondom het park 

Je hoeft tijdens de vakantie op het vakantiepark herfstvakantie niet iedere dag op het park te blijven, rondom het park is er ook voldoende te doen. Maak met het hele gezin een wandeling in de herfstachtige natuur, en laat de kinderen ervaren hoe de natuur verandert in het najaar. Natuurgebied Leudal ligt niet ver van de camping af, en kun je een middag genieten. Ben je een liefhebber van shoppen, dan kun je in Roermond naar de Outlet gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *