28 januari 2022

De gezelligste steden in België voor een korte vakantie

2 min read

Het mag dan één van de kleinere landen in Europa zijn, maar dit doet niet af aan de mate van gezelligheid! België kent namelijk veel steden die perfect zijn voor een korte vakantie. Of je nu een weekendje met vriendinnen op stap gaat, of een dagje cultuur wil snuiven, er is voor ieder wel wat wils te vinden ons gezellige landje! Ben je op zoek naar inspiratie voor bruisende steden in België? Lees dan verder om het volgende avondje stappen in de agenda te zetten!

Terrasjes pakken in Antwerpen

Deze gezellige stad mag natuurlijk niet ontbreken uit deze lijst. Vind je het heerlijk om op een zonnige dag op het terras te zitten met een verfrissend biertje? Dan ben je aan het goede adres in Antwerpen. Bezoek de omgeving van de Grote Markt en vind talloze sfeervolle terrasjes waar je een lekker drankje kunt drinken. Deze grote stad heeft genoeg andere dingen te bieden, zoals leuke bezienswaardigheden en museums. Zo kan je er een leuk uitstapje van maken om een heel weekend mee te vullen.

Gezellig stappen in Gent

Ben je op zoek naar een levendige stad waar altijd wat te beleven is? Dan bezoek je de stad Gent. Het uitgaansleven is afgestemd op de vele studenten die hier wonen. Je kan er dus verzekerd van zijn dat er altijd wel een leuk feestje te vinden is. Ook overdag is er genoeg te verkennen, zodat je je zeker niet hoeft te vervelen wanneer je een weekendje naar Gent gaat.

Lekker dansen in Leuven

Doe een drankje en waag een dansje in Leuven. Ook deze stad is een echte studentenstad. En één ding is zeker: studenten weten hoe ze moeten feesten! Ook wanneer jouw studententijd alleen een vage herinnering is, is er genoeg vertier te beleven in deze bruisende stad. Het voordeel aan deze stad, is dat alle uitgaansgelegenheden dicht bij elkaar geplaatst zijn. Zo kan je te voet het centrum verkennen en met de benenwagen een kroegentocht ondernemen. De Oude Markt is niet te missen wanneer je Leuven bezoekt.

Met deze tips plan je je volgende 3 stapavonden eenvoudig in! Een drankje op zijn tijd kan natuurlijk geen kwaad, zolang het niet op een ghb verslaving uitloopt. De combinatie tussen alcohol en een ghb verslaving kan namelijk al snel tot een overdosis leiden. Door verantwoordelijk om te gaan met drankgebruik, geniet je uiteindelijk het meeste van gezellig stappen in België!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.