27 januari 2022

3 redenen om naar een glamping te gaan

2 min read

Wanneer je opzoek bent naar een leuke vakantie, kom je al snel verre reizen tegen in een all inclusive hotel of een leuke camping in Europa of misschien wel zelfs Nederland. Als je iets wilt wat daar tussen in zit, kan je dus voor een glamping vakantie gaan. Dit is een combinatie van luxe en kamperen. Ook een perfecte oplossing als niet iedereen in de familie er mee eens kan worden wat het moet worden. Omdat je toch de luxe hebt van een hotel maar het gevoel van de camping heb je van beiden de leuke punten. 

Ontspannen op vakantie

Vakantie is er om te ontspannen, toch zijn er heel veel mensen die juist stress hebben wanneer ze op vakantie gaan. Dit gebeurt nog meer wanneer je voor een camping vakantie gaat. Je moet namelijk alles voor de tent meenemen, vaak wordt er ook nog gekozen voor eten, spelletjes en natuurlijk je kleding. Je wilt niks vergeten maar juist door de stress is de kans groter dat je juist wel wat vergeet. Dan heb je nog het opzetten van de tent, wat niet voor iedereen een makkelijk klusje is. Wanneer je voor een villatent gaat, heb je dit probleem niet. De tent staat al op en voor de rest moet je alleen je spullen uitpakken. 

Badkamer

Een van de grootste voordelen van een glamping vakantie is dat je jouw eigen badkamer hebt met douche en toilet. Hoe leuk en grappig het ook af en toe kan zijn  om met je toiletrol of tandenborstel naar de publieke badkamers te gaan, is dit toch echt wat minder leuk als je er vooral in de nacht vaak uit moet. Wanneer je kleine kinderen hebt, is dit ook zeker aan te raden. Je wilt namelijk niet een paar keer per week je bed uit moeten gaan, terwijl je op vakantie bent.

Koken

Wanneer je met je eigen tent gaat kamperen moet je ook alles mee nemen om te kunnen koken en drinken. In een villatent heb je alle gemakken hier al van. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.